2020. augusztus 27., csütörtök

Baphomet - ajánló

 


Típus: (kis)regény
Besorolás: krimi, thriller
Korhatár: 16+
Figyelmeztetések: szereplő halála, erőszak

Íródott: 2016 (jelenleg szerkesztés, javítás alatt)
Karakterszám: 333 814

"Megfordult, hunyorognia kellett, hogy tisztán láthassa a fölé tornyosuló alakot. Démon volt – kos fejű, pokolbéli szörnyeteg, dögszagot árasztott magából és izzott a bőre. Sikoltani kellene, gondolta Kathy, hosszan és élesen, vagy tüzet kiáltani, arra mindenki felfigyel. Az agya tudta, mit kell tennie, az agya meg akarta tenni, a teste azonban cserbenhagyta; halkan nyöszörögve meredt a démonra. Aztán minden összemosódott: éles karmok tépték fel a bőrét, a hús és az erek szakadásának hangja mindent eltörölt, csontok ropogtak és a kínzó fájdalomban talán sikoltott is. Csak a szél zúgását hallotta és azt az átkozott békabrekegést."

Lincoln James egész élete azzal telt, hogy gondját viselje értelmi fogyatékossággal küzdő öccsének. Teddy csak nyűg volt számára, mindig útban volt és mindig ott volt, aztán Lincoln szépen lassan rájött, hogy Teddy talán több egy gyereknél, több annál, ami; ő talán egy angyal, akit Isten küldött, hogy szóljon hozzá. Hogy küldetést adjon neki.
Az angyalok elcsépeltek, azokra nem hallgat senki. Talán a démonokra hallgatnak majd, és talán Lincolnra is fognak, ha démon lesz belőle. Az angyalok ugyanis nem ölnek embert, nem igaz?

----------------------------------

2015-ben kezdtem el megírni ezt a történetet, ami azóta sok változáson ment keresztül és jó néhány évig pihent a fiókban. Most szerkesztés alatt áll, és fejezetenként megosztom veletek a végleges verzió.

Bízom benne, hogy több lesz, mint egy tucat krimi és megéri majd a sok másik közül éppen ezt levenni arról a virtuális polcról.

A szereplők közül vannak, akik annyira a szívemhez nőttek, hogy biztosan találkozhattok még velük a későbbiekben is, úgyhogy ha másért nem is, ennek a történetnek meg kellett születnie, hogy ők tovább élhessenek majd.

Jó olvasást, és ne feledjétek a kommenteket sem, mert az író olyan állatfaj, ami örömmel legelteti rajtuk kiéhezett szemeit.


!! Kedvcsinálónak és hangulatteremtőnek megtaláljátok ITT a Pinteresten létrehozott táblácskát is !!

Fejezetek:

1   2   3  4  5  6  7  8  9  10   


2 megjegyzés:

  1. Uuu, oké, akkor ebbe most beleásom magam :3 (És amúgy csendben imádom a blogod kinézetét.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, tetszetős lesz :D (további véleményt szívesen várok <3 )

      Törlés